Geslaagde open dag

19 september 2022

Afgelopen zaterdag 17 september bezochten 160 omwonenden en geïnteresseerden de Open Energiedag op de bouw van Windpark Galder.

Een succesvolle open dag waarbij tussen de buien door, ook de zon zich nog regelmatig liet zien.

 

Belevingsdag voor jong en oud

Het weer mocht de pret niet drukken. Bezoekers toonden zaterdag op het bouwterrein van Windpark Galder veel interesse in de onderdelen van de windmolen die op de grond lagen. Bezoekers konden van dichtbij ervaren hoe groot de onderdelen zijn en onder het genot van koffie, thee en iets lekkers met al hun vragen terecht bij onze experts. Voor een kijkje boven in de windmolen kregen bezoekers een VR-bril op die ze naar ongekende hoogte bracht. Een unieke beleving voor jong en oud die veel publiek trok!

 

Leren over duurzaamheid

Hoe werkt een windmolen, wat is duurzame energie en wanneer zijn de windmolens gebouwd? Alle geïnteresseerden die aanwezig waren gingen met veel informatie en meer kennis over duurzame energie naar huis.

 

Open dag gemist?

Kon je er 17 september niet bij zijn, maar lijkt het je leuk om een open dag van Pure Energie bij te wonen? Houd dan de website en social media kanalen van Pure Energie goed in de gaten!

Woon je in de omgeving van Windpark Zonzeel? Kom dan langs op de open dag op 8 oktober. Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden.

 

001 Open dag PE 17 9 2022 Freson 

 

012 Open dag PE 17 9 2022 Freson