Open dag tijdens de bouw

22 augustus 2022

Iedereen die meer wil weten over Windpark Galder en over de bouw ervan, is van harte welkom op de open dag op 17 september 2022.

Op die dag zijn bezoeker van harte welkom tussen 10.00 tot 16.00 uur op het bouwterrein langs de Verlengde Heistraat (zie kaartje onderaan de tekst). Medewerkers van Pure Energie kunnen u van alles vertellen over de bouw van het windpark en windmolens in het algemeen.

Kijkje bij de onderdelen, praat met deskundigen 
U kunt een kijkje nemen bij de onderdelen van de windmolens die klaarliggen om opgebouwd te worden. Door middel van een Virtual Reality-beleving kunt u een kijkje nemen in een windmolen. En er zijn verschillende deskundigen aanwezig om uitleg te geven over onder andere de techniek van windmolens. Ook vragen over zonneparken kunnen beantwoord worden.  
 
Kom op de fiets
De open dag wordt gehouden bij windmolenlocatie D2 langs de Verlengde Heistraat. Een kaartje met de locatie staat op de website van het windpark. Omdat er op het terrein beperkt ruimte is voor auto’s, willen we u vragen zoveel mogelijk op de fiets naar de open dag komen. Als u toch met de auto komt, volg dan de de instructies van de verkeersregelaars op. 
 
Vooraf aanmelden  
We willen u vragen zich vooraf aan te melden voor de open dag. Als u zich voor 15 september opgeeft, maakt u kans op een mooie prijs. Klik voor aanmelden op de link onder dit artikel.  
 
Foto’s voor social media 
Tijdens de open dag worden foto’s gemaakt die we onder andere gebruiken op social media en in andere communicatie-uitingen. Wilt u niet op de foto, geef dit dan vooraf aan bij de organisatie via info@windparkgalder.nl.   

We hopen u te zien op zaterdag 17 september!

 

Klik hier voor de locatie op Google Maps.  

 

locatie open dag WP Galder